JAG SKÄNKER BORT HELA MITT ARV

HIGHLY CONFIDENTIAL: JAG SKÄNKER BORT HELA MITT ARV OCH LITE TILL

 Vissa människor födds under en lycklig stjärna. De kan exempelvis skriva artiklar och böcker och pjäser och filmmanus av samma kvalité som den paprika och tomater och bananer och broccoli som hamnar i ICAs avfallscontainer och ändå får de alla slags priser och stipendier och Oscarnomineringar…

Jag är en av dem.

Vissa människor födds under en lycklig stjärna. De kan exempelvis ärva en massa pengar trots att de aldrig umgicks med sin släkt, och inte nog med det, de inte ens visste att de hade någon släkt, utan byggde hela sin identitet på den sorgen som ensamheten gärna påtvingar en.

Jag är en av dem.

Den 30 oktober 2013 fick jag ett mail från Google Incorporation® [mailto:josephine.irungu@holmes.co.ke], under ämnesrubriken: Powered by Google. Så här stod det: ”Dear Google User, You have been selected as a winner for using Google services. Find attached email with more details. Congratulations, Matt Brittin. CEO Google UK. ©2013 Google Incorporation® Bilagan återtrycks här, men var varse om att den är CONFIDENTIAL!

Jag saknar ingenting, är nöjd med det jag har och därför vill jag skänka bort min Google-vinst till den som känner att det var alltför länge sedan som lyckans gudinna Fortuna stämde möte med henom.

Jag bjuder även på hela mitt arv. Allt vad du behöver göra är att följa instruktionerna i det mail, jag fick för inte så länge sedan. Här följer det:

”Dear Oravsky,

I have been in search of someone with this last name ”Oravsky” so when I saw your last name I was pushed to contact you and see how best we can assist each other. I am Mr. Efrem Addo,regional manager in one of the leading bank here in Accra Ghana. I believe it is the will of the Almighty God for me to come across you now, because it is in connection with your last name and you are going to benefit from it. One Mr.Shafi Oravsky (now a deceased) who happens to be a citizen of your country had a fixed deposit with our bank in 2005 for 72 calendar months, valued at US$8,400,000.00 (Eight Million, Four Hundred Thousand US Dollars).

Now his Certificate of Deposit (CD) expired January 16,2012. Sadly, I regret to let you know that Mr.Shafi was among the death victims far back May 27, 2006 Indonesia earthquake disaster in central Java that killed over 5,800 people. He was off to Indonesia on a tourism/business trip before the eventuality took place. My bank management is yet to discover anything about his death. Mr.Shafi did not mention any beneficiary when the account was created and he was not married and has no children. Last week my Bank Management requested that i should give instructions concerning the renewal of his Certificate of Deposit (CD) with the bank.

Basically, this fund has come to maturity and ready for withdrawal together with the accrued interest. If the bank directors happens to learn that Mr.Shafi is dead and do not have any beneficiary to claim his fund, it will be reverted into the bank’s treasury account as unclaimed deposit. Now, I must provide a beneficiary to claim this fund. For this reason, I have no choice but to search for you through his name so as to present you before the bank as the sole beneficiary to late Mr.Shafi. The fact that both of you share the same name has made this transaction executable under a legitimate background. There is no risk involved. Better we claim this money and invest it in your country richly. I am not a greedy person, so I am suggesting we share the funds equal, 50/50% to both parties. If you are able to assist me with this noble endeavor, please contact me on my personal email addres:(efrem_addo@live.com) for more details and procedures. Please do treat this information as highly confidential.

Have a nice day and God bless.

Anticipating your communication.

Mr. Efrem Addo.”

Skulle du behöva ännu mera pengar, så bjuder jag även på det arv som jag också blev varse om för några veckor sedan.

 

Herr Oscar Hernandez Bufete har lagt ut 8€ bara på frimärke – det ger kanske en hänvisning om allvaret i hans företagsamhet.

 

Lycka till med arvet och please, do treat this information as highly confidential.

© Vladimir Oravsky

Detta material får delvis eller i sin helhet kopieras eller på annat vis reproduceras, elektroniskt, mekaniskt, analogt och digitalt, eller genom tankeöverföring eller på annat outforskat vis, på papper, plast, band eller annan känd eller framtida substans, i blindskrift, i ljud- eller bildform; den får även musiksättas, dramatiseras, filmas, videoseras, animeras eller omvandlas till balett, mimföreställning eller sångspel, oratorium eller opera. Den får även användas i reklamsammanhang, i förbindelse med agitation och propaganda. En skriftlig överenskommelse rörande det ovannämnda med rättighetsinnehavaren (© Vladimir Oravsky) är dock oundgänglig. Vladimir Oravskys åsikter och uttryck, vare sig det är fiktion eller fakta, måste inte nödvändigtvis delas av Strannerklint Media.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *