MÄNNISKOKROPPEN

Ett människohuvud väger 4 kilo. Det centrala nervsystemet badar i en halv deciliter vätska vars främsta uppgift är att skydda mot stötar. Det är oxå fostervattnets viktiga funktion. En vuxen människokropp består av 206 ben, men ett barn föds med 350 ben i kroppen. Lär er! Andrej Tjikatilo var en tillbakadragen lärare i södra Ryssland. Han gillade människor så starkt att han till och med åt delar av deras kroppar efter att han först våldtagit och styckat dem. 14 flickor, 21 pojkar och 17 kvinnor. Han var så känslig och så kräsen att han åt inte vad som helst utan han nöjde sig med att bysta skrinet med sina matleverantörers sexuella organ. Evolution.

Jeffrey Dahmer gillade homosexuella, kvinnor som män. Han tog sig an 17 sådana sammanlagt. Innan han åt upp delar av dem, höll han dem i fångenskap, borrade försiktigt ett ur estetisk synpunkt knappast frånstötande litet hål i deras skallar och genom det droppade han omtänksamt stimulerande myrsyra på deras hjärnor.

Albert Fish var en fena på att lära barn att simma – i hans grytor. 15 stycken mumsade han på.

De engelska makarna Fred och Rosemary West nöjde sig med att våldta och mörda tolv kvinnor. Belgaren Marc Dutroux tog inte mer än fyra flickors liv, något som ändå skapade rubriker över hela världen. Och då två av dessa egentligen dog av sig själva när de svalt ihjäl i den håla han höll de fångna.

Sex av tio brittiska tonårsflickor vill väga mindre, annus bisextilis betyder skottår, men kolla det för säkerhets skull. Lita inte på någon!

Amerikanen Ted Bundy var något mindre finkänslig än mördarbrodern Dutroux. Han lär ha njutit av att tortera sina offer innan han bragte dem om livet. Han nöjde sig med 30 kvinnor. Den sovjetiske medborgaren från Novokuznetsk Alexander Spesivtsev expedierade och delvis mumsade upp 75 människor. Förmodligen gillade han inte sin morsa Ludmila eftersom det var hon som fick städa efter hans matrester. Troligen var hon inte bara en hård prövad mor utan även en urusel städerska, vilket bör kunna sägas om någon som inte städade undan en hög med likdelar från hennes och sonens lägenhet och vilka polisen var tvungna att släpa ut så småningom. Newyorkaren Joel Rifkin strypte inte fler än 18 kvinnor men hans namn blev ändå känt genom att Elaine Benes hade en käraste med samma namn i en av Seinfeldepisoderna. Colombianen Luis Alfredo Garavito våldtog och mördade 140 barn. I den ordningen. Jean Grenier var själv ett barn, inte mer än 14 år gammalt, när han tillfångatogs och i Les Landes dömdes till fängelse för att han har käkat upp ett tjugotal barn. Domen blev mild eftersom lille, hungrige Jean led av lykantropi, det vill säga varulvskap. De ömsinta mördarkannibalerna Jean Grenier, Alexander Spesivtsev, Albert Fish, Jeffrey Dahmer, Andrej Tjikatilo, Arthur Shawcross et cetera hade förutom ett intresse för en någon säregen kost även gemensamt att de i sin späda ålder alla avvisades av sina mödrar.

Franz Stangl, kommendanten i Treblinka älskade sin hustru och sina barn, red runt i lägret iförd nypressad vit uniformsjacka, lät anlägga blomsterrabatter, en liten djurpark och ett sockerbageri där det enligt hans eget vittnesmål bakades utsökta tårtor och mycket gott bröd. Och ändå finns det folk som vill minnas honom mest som besten som var delaktig i mordet på 900 000 människor. Och kommendanten i Auschwitz Rudolf Hans Ferdinand Höss drabbades av samma eftermäle, liksom amen, jag menar Amon Goethe, jag menar Goeth, kommendanten som gillade att prickskjuta på sina skyddslingar och liksom Klaus Barbie, känd som slaktaren från Lyon och även Adolf Eichmann vars aska fridfullt gungar på Medelhavets blåa vågor. Badar du där så glöm inte duscha efteråt. Helst i klor. Eichmanns sista ord var Länge leve Tyskland, Österrike och Argentina. Hans sista önskan innan avrättningen var att få konvertera till judendomen. På frågan varför, svarade han för att ni skall förstå vilken njutning det är att mörda en jude.

Höss älskade sina barn som en riktig höss mamma, han älskade sin hustru, han älskade sin Führer, han älskade auktoriteter, han ville själv vara en auktoritet, en som ingen fick lov att ifrågasätta. När freden bröt ut och rollerna blev omvända, det vill säga, han blev sina fångars fånge och fick två år på sig att lära ut vad livet har lärt honom, så avslöjade han den slutgiltiga lösningens flaskhalls: Att hinna döda alla som behövdes utrota var inget problem, betänk att bara hans läger hade en kapacitet på 4 000 lik i timmen, det var kremeringen, som tog tid.

När Albert Einstein dog år 1955, 76 år gammal vägde han 76 kg, eller som vår jämställda jordbruksminister skulle uttrycka det, hans levande vikt ökade med 1 kg per år under hela hans livstid. Det anmärkningsvärda dock var hans hjärna som vägde 72,8 kg, vilket måste betyda att resten av hans kropp hade som vikt 3,2 kg. Restkroppen vägdes visserligen aldrig men däremot är varje bit av hans hjärna mycket minutiöst bokfört. En bit finns hos den japanske vetenskapshistorikern och professorn Kenji Sugimoto och han fick den från Einsteins personlige obducent, neurokirurgen Thomas Harvey. Trots att Einstein har uttryckligen bet att bli kremerad och sprid för vind och våg samt andra naturkrafter är Harvey ändå den laglige ägaren till Einsteins hjärna, vilket på sätt och vis är ytterligare ett bevis på Einsteins relativitetsteori. Med Einsteins hjärna är det som med de två fiskar och de fem bröd som en man som också hade en anmärkningsvärd hjärna och lystrade till namnet Jesus Kristus delade ut till fem tusen män förutom kvinnor och barn enligt Matteus evangeliet 14:21.

Mellan åren 1955 – 1994 har Harvey portionerat och delat ut sammanlagt 71,32 kg Einsteins hjärna till olika forskare, institutioner och samlare, samtidigt som han själv behållit 1,48 kg, det vill säga de cirka 25 biljoner nervceller som en genomsnittligt vuxen människas hjärna består av, för eget bruk.

På en vanlig människokropp väger huden dubbelt så mycket som hjärnan, något som gagnade nazisternas lampskärmstillverkning. Darwin menade att eftersom fiskarna var människans ursprung, så skulle kvinnans 28 dagars menstruationscykel härledas till det liv som var beroende av tidvattnet och därmed av månen. Stalin, Idi Amin och Pol Pot. En 7 kilo stor torsk består, verkar det som, mest av ett huvud. En ko har fyra magar och kan följaktligen aldrig sova på riktigt. Man kan se det på deras ögon. Inte heller delfiner är speciellt utvilade eftersom de har medveten andning och skulle de sova mer än 2 minuter så skulle de inte andas mer än 2 minuter och de är inga fiskar, som bekant. Delfiner är mycket intelligenta (påstår en falsk myt) och ändå lätta att tämja. Skulle delfiner kunna vara mer utvilade så skulle planeten tillhöra dem och vi människor och våra enkla tricks skulle förevisas för deras ungar i människanarier. Fast det är klart, de upptäckte Amerika långt innan Cristoforo Colombo och eftersom de är intelligenta så kom de inte ens på tanken att missbruka varken detta land eller dess befolkning. Så nog skulle människan klara sig från den förnedring som en förevisning av enkla tricks innebär.

© Vladimir Oravsky

Detta material får delvis eller i sin helhet kopieras eller på annat vis reproduceras, elektroniskt, mekaniskt, analogt och digitalt, eller genom tankeöverföring eller på annat outforskat vis, på papper, plast, band eller annan känd eller framtida substans, i blindskrift, i ljud- eller bildform; den får även musiksättas, dramatiseras, filmas, videoseras, animeras eller omvandlas till balett, mimföreställning eller sångspel, oratorium eller opera. Den får även användas i reklamsammanhang, i förbindelse med agitation och propaganda. En skriftlig överenskommelse rörande det ovannämnda med rättighetsinnehavaren (© Vladimir Oravsky) är dock oundgänglig. Vladimir Oravskys åsikter och uttryck, vare sig det är fiktion eller fakta, måste inte nödvändigtvis delas av Strannerklint Media.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *